Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Folker Aca Lukas organizovao je konferenciju za štampu nakon što je javno u emisiji na sraman način komentarisao novinarku N1, Žaklinu Tatalović. U svom obraćanju javnosti, Lukas je prvo najavio svoj novi album, pa se tek onda izvinio novinarki. Stiče se utisak da je folker zapravo svoje skandalozno gostovanje u Hit tvitu, i vređanje novinarke pokušao da iskoristi za promociju novog albuma.

PROČITAJTE JOŠ

„Javno se izvinjavam novinarki Žaklini Tatalović. Bila je neprimerena reakcija, ali nije ničim izazvana. U medijskoj hajci koja je dignuta na mene prećutalo se zašto sam to uradio. Dobio sam poruku na telefonu uz tvit koji je ona objavila. Mogu da kažem da nema ništa uvredljivo u njemu, ali ima. Posprdno je. Tema su bili izbori u SAD. Niko ne može da bude stručan za sve teme. Ja kažem ono što znam. Njen tvit je bio posprdan i odnosio se na moju sposobnost da to komentarišem, što me je izrevoltiralo. Preterao sam, nisam reagovao adekvatno. Nikada nisam nikoga prvi napadao, ali sam uvek odgovorio. Ponavljam, izvinjavam se, preterao sam“, rekao je pevač na konferenciji za štampu koju je organizovao.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, folker Aca Lukas, sramotno je vređao novinarku Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, odnosno Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković , samo su ćutali.

Koliko je Lukas u svom izvinjenu bio iskren, dovodi se u sumnju s obzirom  da je prvi deeo njegovog izlaganja na konferenciji za štampu bio o njeegovom novom  albumu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.