Aca Lukas Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Folk pevača Aca Lukas, organizovao je danas konferenciju za medije povodom novog albuma i nedavne skandalozne emisije Hit Tvit u kojoj je, kao gost, najstrašnije isprozivao novinarku N1 Žaklinu Tatalović. Iako se na konferenciji izvinio Tatalović i rekao da su njegove izjave bile neprimerene, njegov menadžer je, s druge strane, nazvao novinare koji su "vodili medijski linč protiv Lukasa" sitnim jajarama.

Menažer Saša Mirković je, sedeći pored Lukasa, pokušavao da opravda folk pevača. S tim u vezi, govorio je o Lukasu kao o žrtvi medijskog linča koje su od nedelje do sada protiv njega sprovele medijske kuće N1, Nova S i Nova.rs, te je, iako nije imenovao pojedinačnim imenima, rekao da su sitne jajare.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe je spominjao i potpredsednicu stranke Slobode i pravde Mariniku Tepić, te je naveo da je ona politizovala ceo slučaj, a nekoliko puta se pravio i kao da se ne seća njenog prezimena.

Mirković je rekao još i da uvrede upućene Žaklini Tatalović nisu bile seksističke, kako su pojedini mediji to pokušali da predstave.

Lukas se na konferenciji izvinio novinarki N1.

„Javno se izvinjavam novinarki Žaklini Tatalović. Bila je neprimerena reakcija, ali nije ničim izazvana“, rekao je Lukas.

Na pitanje Nova.rs zbog čega je baš tvit Žakline Tatalović pomenuo u emisiji, s obzirom na to da je bilo i drugih tvitova na račun njegovog gostovanja, Lukas je odgovorio:

“Pa njen tvit su mi poslali drugari koji nemaju veze ni s medijima, ni sa šoubiznisom, ni s politikom. Vidim da je nastao prilično veliki problem. Voditeljka Verica Bradić je baš htela da me prekine, ali nije uspela. Baš sam se ‘zavozao’. Baš sam bio iziritiran. Neprimereno sam odreagovao. Takav sam. Impulsivan sam, ali kad pogrešim umem i da se izvinim”, rekao je on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (5)