Organi reda hapse, pa učestvuju u rijalitiju

Podeli:
Foto:E-Stock/AleksandarNalbantjan/Screenshot/Youtube/Farma 6/E-Stock/Časlav Vukojičić

Kada je proteklog vikenda policija privela nekolicinu učesnika rijalitija "Parovi", mnogi su sumnjali u istinitost ove informacije zbog činjenice da su producenti ovog rijalitija mnogo puta do sada scenirali razne skandale. Bilo je tu lažnog potezanja pištolja, isterivanja đavola iz učesnika, lažne trudnoće, scena nasilja i seksa itd. Ispostavilo se međutim da je policija zaista intervenisala na poziv zaposlenih na "Happy" televiziji. Ipak, za razliku od pripadnika MUP-a koji intervenišu po službenoj dužnosti, ima i onih koji svojevoljno pristaju na to da učestvuju u rijaliti programima.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnja inspektorka MUP -a, Ljiljana Stevanović Lili učestvovala je u rijalitiju „Zadruga 4“, odakle je sinoć odlukom publike izbačena.

Zanimljivost u vezi s ovom učesnicom rijalitija je ta što je dugi niz godina radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, gde je vodila je razne istrage, od kojih je jedna bila vezana i za Kristijana Golubovića, osuđenog kriminalca, koji je do sinoć bio njen rijalitija cimer.

„Kristijan me se možda ne seća… Prestala sam da se bavim time pre 10, 12 godina. To nije posao za ženu ipak“, izjavila je ona neposredno pred ulazak u „Zadrugu“.

Inače, pošto je napustila službu, Ljiljana je u estetske operacije uložila preko 20 hiljada evra, i tako gotovo promenila lični opis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljiljana Stevanovic (@ljiljana_star)

Osim inspektorke Lili, učesnica druge sezone „Zadruge“ bila je i nekadašnja sudija Prvog osnovnog suda Snežana Ilić.

Nakon što su mediji u septembru 2018. godine objavili da penzionisana sudija Snežana Ilić ulazi u drugu sezonu rijalitija „Zadruga“, mnoge njene kolege su joj čak i javno savetovale da se ne upušta u tu vrstu televizijskog takmičenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZADRUGA 2 (@zadruga2fanpage)


Naime, Društvo sudija Srbije je izdalo saopštenje za medije u kome se navodi kako su saglasni da će njihova bivša koleginica svojim učešćem u rijalitiju samo degradirati profesiju, te su apelovali na Ilić da promeni svoju odluku.

Oni su tada takođe izrazili zabrinutost da će Snežanini postupci mnogo uticati na struku i baciti ljagu na pravosuđe, te da je ulazak u rijaliti nedostojan funkcije koju je obavljala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @penzionerrr

PROČITAJTE JOŠ

Premda je beogradskoj javnosti poznata dugi niz godina, šira srpska javnost Snežanu Ilić je upoznala u junu 2013. godine, kada je oslobodila iz pritvora navijača Crvene zvezde Uroša Mišića, koji se teretio za napad na američke marince u klubu „Plastik“, a Ilić mu je ukinula pritvor, iako se Tužilaštvo tome protivilo.

Naime, prema Zakoniku o krivičnom postupku koji je tada bio aktuelan, Iliće je trebala da predmet pošalje krivičnom veću, a ne da sama donese takvu odluku. Nakon što je Tanja Šobat, tadašnja predsednica suda tražila da se izjasni o postupanju, sudija je izjavila da je „u svemu poštovala zakon“.

Zbog svega toga Ilić je bila suspendovana, a sud je započeo internu istragu o njenim postupcima.

Dve godine kasnije Uroš Mišić je oslobođen otpužbi da je učestvovao u premlaćivanju američkih državljana u prestoničkom klubu. Odlukom Ustavnog suda Srbije da poništi reizbor sudija, Ilić je vraćena na posao.

Po izlasku iz rijalitija tokom razgovora sa voditeljkom, Snežana je priznala da se pokajala što je ušla u „Zadrugu“, te navela nekoliko velikih propusta televizije „Pink“ i produkcije.

Još jedan nekadašnji pripadnik MUP-a koji se upisao u rijaliti istoriju je Lepomir Bakić – nekadašnji policijski oficir i bodibilder, koji je bio učesnik „Farme“ 2015. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepomir Bakic (@lepomirbakic)

Pre rijaliti karijere, Bakić je završio srednju školu kao jedan od najboljiih u klasi, a potom je upisao i Policijsku akademiju u Zemunu, gde je 2009. godine od strane dekana proglašen najboljim sportistom.

U MUP-u je radio kao instruktor za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar