Prva reakcija sa TV Hepi: Kaznili takmičare „Parova“

Showbiz 13. dec. 202012:57
Podeli:
Foto: Nova.rs

Pripadnici policije odveli su nekolicinu učesnika rijaliti programa "Parovi", koji se emituje na "Hepi" televiziji na informativni razgovor u subotu uveče. Prema saznanjima Nova.rs, policija je stigla nakon što ih je kontaktiralo ozbebeđenje, jer su određeni učesnici rijalitija pokušali da razvale vrata i napuste vilu u Zemunu, ali i da stignu do producenta koji se nalazio na prvom spratu zgrade. Televizija Hepi izdala je zvanično saopštenje tim povodom.

Kako je navedeno na njihovom sajtu, sedmoro učesnika rijalitija koji su se poneli nasilno, biće diskvalifikovani iz daljeg takmičenja.

„Nenad Marinković Gasttozz, Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon nasilničkog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u „Parovima“ i boriti se za nagrade“, naveli su oni na svom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ

Portal Nova.rs danas je kontaktirao Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije Hepi, ali i osnivača rijalitija “Parovi”, koji nije želeo da komentariše jučerašnje događaje.

Ekipa portala Nova.rs sinoć je kontaktirala Silvanu Stanković koja nam je rekla da ne zna šta se dešava ispred Hepi televizije i da će nam se javiti kada sazna, međutim, ona nakon toga nije odgovarala na naše pozive. Portal Nova.rs, jutros je ponovo pokuđao da kontaktira Silvanu Stanković, ali ona i dalje nije odgovarala na naše pozive.

Rijaliti program “Parovi” je sinoć nakon incidenta prekinuo svoje emitovanje. Danas će ono biti nastavljeno.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar