Rijaliti u lisicama: Policija hapsi po Hepiju, TV ćuti

Showbiz 13. dec. 202010:50 > 14. dec. 2020 15:5510 komentara
Podeli:
Foto:Nova.rs/Zoran Lončarević/Nova.rs

Pripadnici policije odveli su nekolicinu učesnika rijaliti programa "Parovi", koji se emituje na "Hepi" televiziji na informativni razgovor u subotu uveče. Prema saznanjima Nova.rs, policija je stigla nakon što ih je kontaktiralo ozbebeđenje, jer su određeni učesnici rijalitija pokušali da razvale vrata i napuste vilu u Zemunu, ali i da stignu do producenta koji se nalazio na prvom spratu zgrade. Dvanaest sati nakon incidenta, nadređeni na televiziji i dalje nemaju odgovore o tome šta se dogodilo.

Naime, portal Nova.rs danas je kontaktirao Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije Hepi, ali i osnivača rijalitija „Parovi“, koji nije želeo da komentariše jučerašnje događaje.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne, ne, ne znam ja ništa. Zaobiđi me molim te. Šta zoveš mene, samo sam video u medijima, Silvanu zovi, Silvana zna“, kratko je rekao Marić za Nova.rs.

Silvana Stanković, koju je Marić pominjao, PR je firme „Invej“, čiji je vlasnik Predrag Ranković Peconi, u čijem je vlasništvu i televizija „Happy“. Kako je Nenad Marinković Gastoz, jedan od učesnika rijalitija koji je sinoć priveden, rekao za Nova.rs, iza celog incidenta „krije se“ upravo ona.

Ekipa portala Nova.rs sinoć je kontaktirala Silvanu Stanković koja nam je rekla da ne zna šta se dešava ispred Hepi televizije i da će nam se javiti kada sazna, međutim, ona nakon toga nije odgovarala na naše pozive. Portal Nova.rs, jutros je ponovo pokuđao da kontaktira Silvanu Stanković, ali ona i dalje nije odgovarala na naše pozive.

Redakcija portala Nova.rs pokušala je da dobije odgovor i od drugih zaposlenih na televiziji, ali su svi pozvani zamolili za anonimnost i nisu želeli da odgovaraju na naša pitanja. Na broj telefona televizije koji je istaknut na njihovom zvaničnom sajtu, takođe se niko nije javljao.

Rijaliti program „Parovi“ je sinoć nakon incidenta prekinuo svoje emitovanje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar