Aca Lukas Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevač Aca Lukas danas je organizovao konferenciju za medije, za koju unapred niko nije sa sigurnošću mogao da zna povod. Iako su mnogi pomislili da će to biti njegovo sramotno gostovanje u emisiji "Hit tvit", kada je novinarki N1 Žaklini Tatalović uputio niz brutalnih seksističkih uvreda, pevač je konferenciju otvorio najavom svog novog albuma, a tek potom je usledilo izvinjenje: "Javno se izvinjavam novinarki Žaklini Tatalović. Bila je neprimerena reakcija, ali nije ničim izazvana". Po svemu sudeći, folker je već na početku pokušao da skandalozno gostovanje u "Hit tvitu" iskoristi kao ličnu promociju, tj. promociju svog albuma.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje Nova.rs zbog čega je baš tvit Žakline Tatalović pomenuo u emisiji, s obzirom na to da je bilo i drugih tvitova na račun njegovog gostovanja, Lukas je odgovorio:

„Pa njen tvit su mi poslali drugari koji nemaju veze ni s medijima, ni sa šoubiznisom, ni s politikom. Vidim da je nastao prilično veliki problem. Voditeljka Verica Bradić je baš htela da me prekine, ali nije uspela. Baš sam se ‘zavozao’. Baš sam bio iziritiran. Neprimereno sam odreagovao. Takav sam. Impulsivan sam, ali kad pogrešim umem i da se izvinim“, rekao je on, ne razjasnivši zapravo šta ga je toliko iziritiralo u tvitu Žakline Tatalović, koji se odnosio na pitanje voditeljke Verice Bradić, a koji je glasio:

„Gospodine Lukas, kako vi vidite rezultate izbora u SAD. Ovo je bilo stvarno pitanje?“

Potom je novinar Nova.rs upitao Lukasa da li mu je možda neko iz vladajuće stranke čestitao na gostovanju u emisiji Hit tvit, s obzirom na to da je simpatizer SNS-a, te da je poznato da u znak podrške pevač i nastupa na njihovim mitinzima.

„Nije mi niko čestitao i nema razloga da mi iko čestita za nešto što sam uradio, a što nije u redu“, odgovorio je Lukas.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)