Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je da Aca Lukas doveden na televiziju Pink kao prvi glas Srpske napredne stranke, i da je pravi urednik Pinka lider SNS i predsednik države Aleksandar Vučić. Dok je ona držala konferenciju za medije ispred Pinka, pomenuti folk pevač prolazio je automobilom i mahao kamerama.

Tepić je na početku citirala Lukasa, te je rekla da je sramotno i skandalozno to što voditeljka emisije Verica Bradić, nije prekinula svog gosta i udaljila ga iz emisije.

PROČITAJTE JOŠ

Tepić je poseban deo svog izlaganja posvetila i Aleksandru Šapiću, lideru partije SPAS i predsedniku Opštine Novi Beograd, koji je tokom emisije čiji je i sam bio gost, samo čutao i gledao u pod.

„Ako već nije reagovao kao javni funkcioner koga plaćaju i žene u republici Srbije, morao je da reaguje barem kao muškarac i kao čovek“, rekla je Tepić.

Ona je takođe dodala da smo „gledali preteće filmove sa televizije Pink nakon kojih su neki ljudi završili sa pet metaka u leđa, poput Olivera Ivanovića“.

U jednom trenutku, dok je Tepić govorila o sramotnoj epizodi emisije Hit Tvit, i sam Lukas je u džipu prošao pored okupljenih na improvizovanoj konferenciji za štampu i poslao poljupce i mašući ih pozdravio.

Video možete pogledati u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare