Verica Bradić Foto: Printscreen/Tv Pink

Nakon sramne epizode emisije Hit Tvit koja se emitovala na televiziji Pink, a u kojoj je folk pevač Aca Lukas vređao i ponižavao novinarku N1, Žaklinu Tatalović, voditeljka Verica Bradić ostala je bez komentara.

Kontaktirali smo Vericu Bradić, kako bismo od voditeljke dobili komentar u vezi sa sramnim izjavama Ace Lukasa koji je bio gost njene emisije. Takođe, i to kako se folk pevač koji je poznat po uvredama i raznim ispadima u javnosti, uopšte i našao u emisiji sa liderom SPAS-a i predsednikom opštine Novi Beograd, Aleksandrom Šapićem, i profesorom Ćirjakovićem. Ona međutim nije bila raspoložena da daje izjave za naš portal.

„Ne mogu sada da vam dajem izjave, na putu sam, doviđenja“, kratko je rekla Bradić.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, folk pevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit u nedelju, u kojoj je sramotno vređao novinarku N1, Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda.

“Žaklina Tatlović se podsmeva svemu i svakome, ja sam ekspert za ovo, na koju će televiziju da ode kada je drugi muškarci kojima se sveti, da bi se osvetila, pogledajte sliku, da vidimo kako izgleda”, govorio je nepovezano Lukas dok je voditeljka pokušavala da ga prekine.

“Hoćemo da vređamo, hoćemo”, nastavio je Lukas u svom tonu.

Ioako nije bio narazumljiviji, spomenuo je i plastične operacije, ignorišući upozerenja voditeljke da prestane sa vređanjem novinarke.

Osuđujuće reakcije nakon emisije stigle su od NUNS-a i UNS-a, televizije N1, ali i mnogobrojnih građana i javnih ličnosti na društvenim mrežama. 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (13)