Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Folk pevač Aca Lukas organizovao je danas konferenciju za medije povodom novog albuma i nedavne skandalozne emisije Hit tvit, u kojoj je kao gost brutalno izvređao novinarku N1, Žaklinu Tatalović. Iako se na konferenciji izvinio Tatalović i priznavši kako su njegove izjave bile neprimerene, jedan deo konferencije Lukas i njegov tim posvetili su i Mariniki Tepić, potpredsednici Stranke slobode i pravde.

Pevač je, govoreći o njenoj jučerašnjoj izjavi ispred „Pinka“, u kojoj je između ostalog rekla da je „Lukas sramota za sve narkomane“, pozvao Mariniku Tepić da se zajedno testiraju na narkotike.

PROČITAJTE JOŠ

„Neću da je tužim, kao što nisam tužio ni Vuka Jeremića kada mi je pre par godina na Tviteru napisao da ću goreti u paklu jer pevam na skupu SNS. Pričao je i on da sam narkoman. I neki drugi, poput Sergeja Trifunovića. Nikoga nisam tužio, ali bih ovu priliku iskoristio da pozovem sve te ljude da se zajedno testiramo, pa da vidimo ko je narkoman“, zaključio je Lukas.

Njegov menadžer Saša Mirković takođe je komentarisao Mariniku Tepić i njeno jučerašnje obraćanje ispred „Pinka“, a povodom Lukasovog gostovanja u „Hit Tvitu“ i vređanja novinarke N1, Žakline Tatalović.

„Čim Marinika zna da je Lukas sramota za narkomane i da je narkoman, sigurno je to čula od njenog dilera iz Pančeva“, rekao je Mirković u već dobro poznatom narativu svog klijenta.

Marinika Tepić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Lukas se na konferenciji takođe izvinio novinarki N1.

„Javno se izvinjavam novinarki Žaklini Tatalović. Bila je neprimerena reakcija, ali nije ničim izazvana“, rekao je Lukas.

Na pitanje Nova.rs zbog čega je baš tvit Žakline Tatalović pomenuo u emisiji, s obzirom na to da je bilo i drugih tvitova na račun njegovog gostovanja, Lukas je odgovorio:

“Pa njen tvit su mi poslali drugari koji nemaju veze ni s medijima, ni sa šoubiznisom, ni s politikom. Vidim da je nastao prilično veliki problem. Voditeljka Verica Bradić je baš htela da me prekine, ali nije uspela. Baš sam se ‘zavozao’. Baš sam bio iziritiran. Neprimereno sam odreagovao. Takav sam. Impulsivan sam, ali kad pogrešim umem i da se izvinim”, rekao je on.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.