Koji blam: Kim Kardašijan ne razlikuje grad od snega

Podeli:
Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Kim Kardašijan je sva uzbuđena snimala kako pada grad, čak ga je i držala u rukama, ali je u videu pričala kako pada sneg.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je ludilo, pada sneg u Kalabasasu, ne znam koliko vidite“, rekla je Kardašijanka u videu, a zatim je snimila kako je na terasi ispružila ruku tako da joj grad pada u nju, pa je ponovila da je „sneg i da je ledeno“.

„Potpuno ludilo, moj košarkaški teren je potpuno beo i prekriven je snegom, inače je teren crn, da znate. Sneg u Kalbasasu“, pričala je vidno šokirana Kim pipajući grad po košarkaškom trenu.

Nakon što su je mnogi ismevali na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru, da ne zna razliku između snega i grada, Kardašijan se pravdala da nije meteorolog.

„U redu, ljudi, shvatila sam poruku! Grad je, nije sneg! Ja nisam meteorolog, ljudi. Nikada nisam tvrdila da jesam. Imam 30 poslova, ali nijedan nije meteorolog. Ako pada grad u martu u Kalabasasu, ja to zovem sneg! Ok“, napisala je Kim u narednoj objavi.

Iako su svi odmah napravili brojne šale na njen račun, Kardašijan je očigledno shvatila svoju grešku, pa ljudima nije zamerila što se zezaju sa njom, pa je šaljive objave na svoj račun objavila na svom storiju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar