Vreme zla
Žarko Laušević Foto: Promo/Aleksandar Letić

U večerašnjoj, sedmoj epizodi serije "Vreme zla", koju možete da pratite od 21.30 sati na kanalu Nova S, počine bombardovanje Beograda, koje Vukašina Katića zatiče u krevetu.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj sedme epizode

Najdan Tošić dolazi kod Katića da se pomiri sa Katarinom i da nju, Veru i decu odvede u svoju vilu na Dedinju nakon što je preko svojih veza saznao da će Nemci napasti Beograd. Ivan odbija da ide, razišavši se s Verom. Miško Vladimira obaveštava za potpisivanje ugovora Jugoslavije i SSSR-a. Vladimir pokušava da ispiše transparent za novi protest koji spremaju, ali ne uspeva. Na putu ka mestu sastanka, sreće Zoru. Prekida ih početak bombardovanja u kojem Zora biva pogođena. Milena se sprema da krene u Valjevo, kada je sirene prekidaju. Vukašina bombardovanje zatiče u krevetu. Svi zajedno beže u podrum. U podrumu provode dva udara bombi, a potom Milena odlazi da traži Vladimira u gradu.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon napada, Ivan odlazi da spasava ranjenike. Milena luta po gradu. Vukašina u kući posećuje prerušen Slobodan Jovanović, koji ga poziva da krene s njim i vladom u unutrašnjost. Vukašin to izričito odbija, smatravši to kukavičlukom.

Bogdan u bolnici preko Miluna saznaje za bombardovanje Beograda. Trese ga groznica.

Paralelno sa hronološkim tokom radnje, u flešbekovima pratimo Bogdana u Parizu sa Monik Dibosk. On ne odlazi u Moskvu, već ostaje kod nje, koja se stara o njemu dok ima upalu pluća. Shvativši da će se zbog neposlušnosti naći na meti Kominterne, prihvata njen poziv da odu u Ruan kod njenog dede.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Bonus video

Veče sa Ivanom Ivanovićem Nada Šargin, Goran Šušljik i Radovan Vujović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.