urucenje Dobricinog prstena, nagrade za zivotno delo koje je postuhmno dodeljeno Milanu Lanetu Gutovicu
Voja Brajović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Film "Toma" ubedljivo je ostvarenje koje je obeležilo prošlu godinu. No, bez obzira na to, bilo je i značajnih kritika na film, a jednu od najburnijih imao je Radmilo Armenulić, bivši muž pevačice Silvane Armenulić.

Pročitajte još:

Radmila Armenulića pred kamerama je dočarao Vukota Brajović. Iako je svojevremeno imao kratke izlete u glumačke vode, četrdesetdvogodišnjem sinu proslavljenog Voje Brajovića to nije primarno zanimanje, ali je u ovom ostvarenju privukao pažnju javnosti.

Vukotinom Instagram profilu mogu se videti fotografije iz različitihe faza bavljenja modelingnom, i to je teren na kojem se najbolje snalazi. Sudeći po tome što je često na najpoznatijim evropskim destinacijama, kao što su Rim, Pariz ili Sent Trope, reklo bi se da je Brajović junior kroz profesiju prilično vešto spojio “lepo i korisno”.

Vukota, i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, deca su iz prvog braka Voje Brajovića. Njihovu majku Ljiljanu, glumac je još u dečačkim danima upoznao u Valjevu, gde su živeli u neposrednom komšiluku.

O njegovom emotivnom životu ne zna se mnogo, ali činjenica je da je sin Voje Brajovića uvek nosio “titulu” jednog od najseksipilnijih Beograđana.

BONUS VIDEO: Voja Brajović o Lanetu Gutoviću na dodeli Dobričinog prstena

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare