Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Glumac Miloš Biković jedan od trenutno najuspešnijih umetnika na našim prostorima, a sa svojim fanovima najviše voli da komunicira putem Instagrama. Veliki je ljubitelj prirode, te često posećuje planine i ruralne sredine, gde se opušta i relaksira od posla.

Pročitajte još:

Biković je objavio fotografiju iz šume, a opisom ispod fotografije skrenuo je pažnju koliko je bitno praštati.

„Danas je nedelja praštanja. Dan koji prethodi velikom postu. Praštati… kakav revolucionarni postupak. Eto, mi znamo da nema ničeg savršenog. Nema savršenih prijatelja, odnosa, partnera, nema savršenih porodica… I koliko god da se trudimo, da li po svojoj slabosti ili zbog nerazumevanja (samih sebe ili međusobnog) mi povređujemo, obmanjujemo, izneveravamo, izdajemo… I kako je dobro što se na svetu rodilo Praštanje“, napisao je i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


„Praštanje nam daje mogućnost da počnemo sve iz početka. Znajući naše nesavršenosti i učitavajući buduće greške. Svesno se odlučujemo na to da skupimo snagu i oprostimo uvrede, zavist, zlobu, laž… znajući da to najverovatnije nije poslednji put, ali ipak opraštamo i trpimo… samo tim trpljenjem, zaslužujemo da i nama oproste. I ovde i tamo. Eto zašto čovek ne može da spasi svoju dušu sam. Spasenje dolazi samo kad smo zajedno“.

Ovu objavu je osim na srpskom jeziku, napisao i na ruskom, s obzirom na to da je u toj zemlji veoma popularan.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

 

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)