Hadži Nenad Maričić: Šotrin poziv mi je značajan za karijeru

Podeli:
Hadzi nenad Maričić
Foto: Nova.rs/video

Gost ovonedeljnog podcasta "Aleksandar od Jugoslavije" je glumac Hadži Nenad Maričić, koji u ovoj hit seriji tumači lik generala Dušana Trifunovića, desnu ruku kralja Aleksandra Karađorđevića.

Serija, koja će imati 15 epizoda, snimljena je u United Media. Svi gledaoci imaju prilike da preko EON-a gledaju celu seriju. Popularno “bindžovanje” dostupno je odmah preko EON TV i putem bilo kog interneta u Srbiji putem EON mobilne ili EON smart aplikacije.

Hadži Nenad Maričić. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

POGLEDAJTE SERIJU ALEKSANDAR OD JUGOSLAVIJE

U podcastu Aleksandar od Jugoslavije posvećenom istoimenoj seriji, Maričić govori o ulozi u ovom ostvarenju, kao i o saradnji sa rediteljem Zdravkom Šotrom. On smatra da mu je taj poziv veoma značajan za karijeru jer Šotru veoma ceni, kao i sve njegova dosadašnje projekte.

Pred našim kamerama Hadži oktriva koliko se dugo i na koji načlin spreman za ulogu koja je prilično zahtevna, kakvo je predznanje imao o istoriji, postoje li sličnosti sa likom kojeg tumači, ali i o anegdotama sa snimanja. Pored toga, Hadži se pohvalio da je od prve emitovan epizode na TV Nova S nailazio samo na pozitivne komentare, te da se ovaj projekat gleda i u inostranstvu jer mu ljudi širom sveta pišu i zovu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcastsoundcloudspotifystitchercastbox deezer.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar