Kao što ste već navikli, svakog petka imate ekskluzivnu priliku da na našem sajtu pretpremijerno gledate epizode hit serije "Aleksandar od Jugoslavije", nastale po istoimenom romanu Vuka Draškovića, u produkciji United Media grupe. Pred vama je četvrta epizoda dugo najavljivane serije, koja prati život kralja Aleksandra I Karađorđevića od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu, novembra 1918. godine, do atentata u Marselju 1934. godine.

Serija, koja će imati 15 epizoda, snimljena je u produkciji United Media. Svi gledaoci imaju prilike da preko EON-a gledaju celu seriju. Popularno “bindžovanje” dostupno je odmah preko EON TV i putem bilo kog interneta u Srbiji putem EON mobilne ili EON smart aplikacije.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

Sadržaj četvrte epizode

Saveznici, januara devetnaeste u Parizu započinju Mirovnu konferenciju šefova pobedničkih zemalja. I Aleksandru je tamo mesto, ali ga saveznici ne pozivaju, ljuti na njega što je stvorio državu, koju ne priznaju. Regent ode u Pariz inkognito. Budući da se proslavio kao veliki pobednik u ratu, tamošnja štampa razglasi njegov dolazak i počne da napada one koji ignorišu zaslužnog ratnog saveznika. Aleksandar tako postane zvezda Mirovne konferencije. Šefovi savezničkih zemalja izraze želju da se susretnu s njim. U Srpskom poslanstvu razgovara sa delegacijom svoje zemlje.

Seriju “Aleksandar od Jugoslavije” možete odmah bindžovati preko EON TV, putem bilo kog interneta u Srbiji na EON mobilnoj i EON smart aplikaciji.

PROČITAJTE JOŠ

Više od 130 glumaca učestvovalo je u ovom velikom projektu koji je sniman tokom prošle godine. Kralja Aleksandra tumači Ljubomir Bulajić, a kraljicu Mariju Tamara Aleksić. U glumačkoj ekipi su i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Goran Šušljik, Sloboda Mićalović, Nada Macanković, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Danica Maksimović, Anica Dobra, Zoran Cvijanović, Vojin Ćetković, Jelica Sretenović…

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare