Kao što ste već navikli, svakog petka imate ekskluzivnu priliku da na našem sajtu pretpremijerno gledate epizode hit serije "Aleksandar od Jugoslavije", nastale po istoimenom romanu Vuka Draškovića, u produkciji United Media grupe. Pred vama je treća epizoda dugo najavljivane serije, koja prati život kralja Aleksandra I Karađorđevića od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu, novembra 1918. godine, do atentata u Marselju 1934. godine.

Serija, koja će imati 15 epizoda, snimljena je u produkciji United Media. Svi gledaoci imaju prilike da preko EON-a gledaju celu seriju. Popularno “bindžovanje” dostupno je odmah preko EON TV i putem bilo kog interneta u Srbiji putem EON mobilne ili EON smart aplikacije.

PROČITAJTE JOŠ

Sadržaj treće epizode

Aleksandar je 18. novembra ušao u Beograd i nastanio se u kući Krsmanovića, a već 1. decembra u istoj kući odvija se istorijski događaj – proglašenje kraljevstva Srba, Hrvata i Slovenaca. Stvorena je lepa velika država. Mnogi su to dočekali sa oduševljenjem. Saveznici su u neprilici, jer su Italiji obećali obalu Jadrana, od Ulcinja skoro do Trsta. Aleksandar osobito teško doživljava bratoubilačko puškaranje na Cetinju.

Seriju “Aleksandar od Jugoslavije” možete odmah bindžovati preko EON TV, putem bilo kog interneta u Srbiji na EON mobilnoj i EON smart aplikaciji.

Više od 130 glumaca učestvovalo je u ovom velikom projektu koji je sniman tokom prošle godine. Kralja Aleksandra tumači Ljubomir Bulajić, a kraljicu Mariju Tamara Aleksić. U glumačkoj ekipi su i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Goran Šušljik, Sloboda Mićalović, Nada Macanković, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Danica Maksimović, Anica Dobra, Zoran Cvijanović, Vojin Ćetković, Jelica Sretenović…

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme.

Gledajte premijeru “Aleksandra” na sajtu, ceo bindž na EON-u

Pogledajte drugu epizodu “Aleksandra”, ceo bindž na EON-u

Pogledajte trejler

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (7)