Foto:shutterstock paul prescott

Još jedna osoba je uhapšena i dovedena u policijsku stanicu Vukovar zbog sumnje da je učestvovala u brutalnom napadu na grupu 15-godišnjaka u centru Vukovara prošle subote oko 22.25 sati.

Portparol policije Dragoslav Živković kratko je rekao za Jutarnji list kako policija radi ne otkrivanju svih okolnosti i počinitelja ovog incidenta te da će u toku današnjeg dana biti i novo saopštenje, što na neki način sugeriše kako su otkrili i uhapsili još nekog od osumnjičenih.

Do sada su uhapšena četvorica muškaraca koji se dovodi u vezu s napadom na maloletnike u Vukovaru, a jednom od njih, 23-godišnjaku, uz krivičnu prijavu za učestvovanje u tučnjavi određen je jednomesečni istražni zatvor.

POGLEDAJTE JOŠ:

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od uhapšenih bio je i u grupi navijača Bad Blue Boys koji su letos uhapšeni u Grčkoj zbog učestvovanja u neredima i sukobima s navijačima AEK-a, tokom kojih je jedan domaći navijač stradao.

Podsetimo, u Vukovaru je došlo do incidenta u kom je nekoliko mladića oko 15 godina pretučeno. Iako motiv napada policija još uvek nije otkrila, otac jednog pretučenog mladića rekao je da su napadnuti jer su pričali ekavicom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar