Foto: Facebook/Branko Sturman

Niko ti se ne obraduje kao ljubimac. Ova rečenica je potpuna istina i svi oni koji imaju ljubimce znaju o čemu pričamo. Krzneni prijatelji vole bezuslovno i nikada neće odustati od vas. Na nama je da im pružimo isto toliko ljubavi i pažnje. Jedan muškarac iz Zagreba pokazao je kako izgleda ta bezuslovna ljubav.

Naime, vlasnik čiji je pas Meda dijabetičar, odlučio je da proda 20 džakova oraha u ljusci, koje su njegova supruga i on skupili u svom dvorištu. U svakoj vreći ima oko 4,5 do 5 kilograma i prodaju ih po 100 kuna. U to je uračunata i dostava na bilo koju adresu u Zagrebu.

„Sve što skupimo ide Medi za inzulin, da ima za do kraja ove godine. On je dijabetičar, zbog toga je dobio mrene, oči smo mu operirali na Veterinarskom fakultetu. Star je tako nekako, oko sedam do sedam i pol godina, spašen je od loših uvjeta. Mi smo velika familija: imamo 18 spašenih pasa i četiri mačke. Uredili smo okućnicu, sve je njima prilagođeno i ništa nam nije teško za njih napraviti“, napisao je Branko na Fejsbuku.

Ako su vam potrebni orasi, kupite ih od Branka i njegove supruge, jer to je za medenog Medu…

***

BONUS VIDEO: Anketa – Pitali smo građane kakav karakter imaju njihovi psi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar