Foto: Police

Socijalna radnica iz Ohaja, optužena za seksualno zlostavljanje 13-godišnjeg dečaka o kome brine, verena je za čoveka koji je služio kaznu zbog ugrožavanja dece i suočio se sa optužbama za silovanje 14-godišnje devojčice.

Pejton Širs (24) — koja je optužena za nezakonito seksualno ponašanje sa maloletnikom nakon što je dečakova mama otkrila uznemirujuće tekstualne poruke — ima dete sa svojim verenikom Nikolasom Rafterom, 27-godišnjim vodoinstalaterom, piše Dejli mejl.

Rafter je u zatvoru skoro pet godina nakon što je osuđen za dve tačke za provalu i jednu za ugrožavanje dece, prenela je agencija.

Rafter je optužen za drogiranje i napad na 14-godišnju devojku kada je imao 19 godina.

Navodno je devojci dao drogu, objavio je Dejli mejl, pozivajući se na sudske dokumente.

Optužen je za silovanje, seksualno zlostavljanje i protivpravno seksualno ponašanje sa maloletnikom, ali su optužbe odbačene nakon što se izjasnio krivim za ugrožavanje dece, navodi agencija.

Rafter je proveo četiri godine i 11 meseci iza rešetaka pre nego što je pušten rano u avgustu 2017, navodi se u izveštaju.

Nakon što je pušten, Rafter je navodno stavljen pod intenzivan nadzor na uslovnu slobodu na pet godina i bio je predmet nasumičnih pregleda droga do jula 2022.

On je odbio da komentariše slučaj za Dejli mejl u blizini svog doma u Kolumbusu.

Proveo je bio u zatvoru tri godine pre nego što je počeo da se zabavlja sa Šajrs, koja je izrazila podršku smrtnoj kazni za pedofile na društvenim mrežama.

2020. je retvitovala objavu na svom ličnom X nalogu sa nalepnicom na braniku vozila sa porukom.

U međuvremenu, Širs je pokazivala svoj život na društvenim mrežama, deleći slike svog jednogodišnjeg sina i verenika.

U jednom postu je napisala: „Posedujete kuću, imate 3 psa, verili ste se i imate dete od godinu dana sa 21 godinom. Tako sam ponosna na ova dostignuća.“

Ona je optužena nakon telefonskog razgovora 6. oktobra sa majkom tinejdžera i detektivima Kolumba, tokom kojeg je priznala bolesno ponašanje.

Širs je upala u još veće probleme kada se kasnije pojavila u dečakovoj kući sa pištoljem. Dok je bila odsutna od kuće, njegova majka ju je videla na kameri za zvono na vratima i pozvala policiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija ga je zatekla kako sedi sa pištoljem uperenim u njenu glavu i prstom na obaraču — i viče da će se ubiti.

Dečakova mama je navodno rekla policiji da ju je Širs zvala i rekao joj da želi da je ubije, a zatim sebi oduzme život jer su joj ona i sin uništili život.

Širs je takođe optužena za zastrašivanje žrtve zločina i zastrašivanje svedoka zločina.

Dečak je navodno priznao da je imao seks sa Šajrsom u najmanje dva navrata u septembru.

Širs je radila za Nacionalni program za zastupanje mladih (NIAP), koji je specijalizovana za rad sa porodicama uključenim u sistem hraniteljstva. Nejasno je da li je dečaka upoznala preko NIAP-a.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar