Foto: Anna Moneymaker / Getty images / Profimedia

Donald Tramp je zahvalio svojim pristalicama na "mislima i molitvama" koje mu upućuju, obraćajući se po drugi put javnosti posle atentata na mitingu u Pensilvaniji.

„Samo Bog je sprečio da se desi nezamislivo. Nećemo se plašiti, ali umesto toga ćemo ostati otporni u našoj veri i prkosni pred zlobom“, napisao je bivši predsednik u postu na društvenoj mreži „Truth Social“, prenosi CNN.

On je, kako navodi N1, poručio da se moli za oporavak onih koji su ranjeni u napadu i dodao da u srcima „čuvamo uspomenu na tako strašno ubijenog građanina“. Istakao je da je sada važnije nego ikada „da ostanemo ujedinjeni“.

„Zaista volim našu zemlju i volim vas sve, i radujem se što ću ove nedelje razgovarati sa našom Velikom nacijom iz Viskonsina“, poručio je Tramp.

Predsednički kandidat republikanaca upucan je u uho iz poluautomatske puške tokom mitinga u Pensilvaniji u subotu uveče. Jedna osoba koja se nalazila u publici je ubijena, a dve su povređene. Pripadnici Tajne službe su likvidirali atentatora, koji je identifikovan kao 20-godišnji mladić, registrovani republikanac, iz Pensilvanije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare