Rade Trajkovski Foto: Međunarodna poternica

Još jedna pucnjava uznemirila je danas zaposlene i kupce u "Ist gejtu" kada su dve osobe povređene u pucnjavi u tržnom centru.

Kako su preneli mediji, pucano je na Radeta Trajkovskog Šteklija i još jednu osobu. Na njega je pucano na istom mestu i 25. avgusta ove godine, ali nije pogođen.

Maskirane osobe koje su tada pucale iz vozila marke „Audi“ stranih registarskih oznaka pobegle su sa lica mesta, a vozilo je zapaljeno u blizini jezera Treska.

Rade Trajkovski Štekli bio je povezan i sa istragom ubistva mladog fudbalera Martina Januševa. Nakon prvobitnih sumnji, za Trajkovskog nisu pronađeni dokazi u istrazi ubistva i on nije optužen.

Štekli je uhapšen u Grčkoj 2011. godine pod sumnjom da je nameštao fudbalske utakmice u Italiji. On je potom izručen Italiji, gde je takođe bilo suđenje za veliki slučaj nameštanja utakmica u italijanskom fudbalu.

Kako su nezvanične informacije stigle do redakcije Lidera, u celom tržnom centru nakon današnje pucnjave zavladala je panika. Neki od zaposlenih su rekli da tržni centar nije evakuisan, a svi su bili zbunjeni incidentom.

Prema prvim informacijama, jedna od osoba ima teže povrede i prebačena je u Klinički centar „Majka Tereza“, dok je druga povređena u bolnici „Sv. Naum Ohridski“.

***

BONUS VIDEO: Pucnjava u tržnom centru na Tajlandu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar