Lilibet Dajana Foto: Misan Harriman/Prince Harry and Meghan, The Duke and Duchess of Sussex ©2022/Handout via REUTERS

Princ Hari i Megan Markl objavili su prvu fotografiju jednogodišnje ćerke Lilibet Dajane.

Lilibet Dajana proslavila je prethodnog vikenda prvi rođendan u okviru dvorca Vindzor. Fotograf koji je zabeležio detalje rođendana podelio je fotografije devojčice u zagrljaju svoje majke.

Ovo je prvi put da je svet imao prilike da vidi ćerku princa Harija i Megan Markl, koja je rođena u Sjedinjenim Američkim Državama.

Hari i Megan sa decom
Hari i Megan sa decom Foto:EyePress via AFP / AFP / Profimedia

Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa posetili su Veliku Britaniju nakon više od dve godine, i to zbog velike proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Svi članovi kraljevske porodice prisustvovali su svečanostima u Londonu, a Hari i Megan su prvi put predstavili ćerku porodici koja do sada nije imala prilike da je vidi.

POGLEDAJTE JOŠ:

Rođendan Lilibet Dajane proslavljen je malom žurkom u bašti, u krugu porodice i prijatelja. Međutim, do sada nije otkriveno da li su rođendanskoj zabavi prisustvovali Harijev brat princ Vilijam i njegovo troje dece – Džordž, Šarlot i Luis.

Hari i Megan su sa sinom Arčijem i ćerkom Lilibet već stigli u Kaliforniju, gde žive od napuštanja okrilja kraljevske porodice pre tri godine.

BONUS VIDEO Megan i Hari u Njujorku

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare