Foto: Shutterstock

Otac se udavio nakon što je spasao svoje troje dece od utapanja u reci u kojoj su plivala pre nego što se nesreća dogodila.

Ovaj 42-godišnjak je spasao živote svoje troje dece, starosti 8, 11 i 13 godina, pre nego što je zapao u poteškoće u vodi i udavio se, saopštila je policija. Njegovo telo je izvučeno iz reke tri sata nakon incidenta.

Ekipe hitne pomoći pozvane su na udaljeno mesto pored reke duž reke Milston u Nju Džersiju u sredu popodne. Svedoci su pozvali hitnu nakon što su primetili da su deca počela da zapadaju u poteškoće u vodi.

Policija grada Frenklina saopštila je da je 42-godišnjak iz obližnjeg grada Saut Rivera ušao u vodu oko 14.15 časova kako bi pomogao svojoj deci da izađu.

„Žrtva je ušla u vodu da pomogne, izvukla je svoju decu u plitku vodu, ali se borila da održi ravnotežu“, saopštila je policija grada Franklina.

Dok je policija stigla, zatekli su troje dece, starosti 8, 11 i 13 godina, pored kanala, ali nisu mogli odmah da lociraju njihovog oca. Ekipe Hitne pomoći pregledale su decu kojoj nije potrebna dodatna medicinska pomoć, saopštila je policija.

Snimci iz vazduha sa lica mesta prikazuju ronilačke timove za traganje i spasavanje kako pretražuju reku dok meštani posmatraju sa obale reke.

PROČITAJTE JOŠ:

Otprilike tri sata nakon što je poziv hitne pomoći upućen oko 17.30 časova, ronilački tim Okružnog tužioca u Somersetu izvukao je telo muškarca. On još nije javno identifikovan dok policija stupa u kontakt sa njegovom porodicom.

Prošlog meseca zvaničnici Nju Džersija izdali su oštro upozorenje nakon što su se dva tinejdžera udavila na mestima za kupanje u nekoliko dana razmaka. Petnaestogodišnjak se udavio u nacionalnoj rekreacionoj oblasti Delavare Vater Gap, dok se u odvojenom incidentu 16-godišnjak udavio na takozvanom vodopadu „Đavolja rupa“ u Sidar Grouvu.

U 2022. godini najmanje 28 ljudi se udavilo u rekama, jezerima i okeanu u Nju Džersiju, javljaju lokalne novinske kuće.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar