Foto:EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U toku je velika policijska potraga kako bi se pronašao muškarac koji je navodno nasmrt izbo svoju ženu pre nego što je pobegao sa svojom šestogodišnjom ćerkom avionom.

Mikaelu Huarez Okolt, „vrednu“ i voljenu majku, navodno je izbo njen muž. Ona je pronađena mrtva na svom radnom mestu u tržnom centru na bulevaru Saut Midval u Medisonu u Viskonsinu 24. aprila.

Njen suprug, Hose Duenas-Kinonez (37) i njegova šestogodišnja ćerka Avril Duenas-Huarez, navodno su pobegli u Meksiko, ostavljajući FBI u poteri.

Prema izveštajima, par se žestoko posvađao noć pre njene tragične smrti.

Mikaelin odrasli sin otkrio je da je supružnik njegove majke poslednjih mesec dana pokazivao povećan nivo ljubomore i kontrolisanog ponašanja.

Uprkos tome što su napustili zemlju više od 24 sata pre nego što je policija obaveštena o ubistvu, vlasti neumorno rade sa FBI na hapšenju odbeglog osumnjičenog.

Amber Alert je skoro bio izdat kada je otkriven odlazak oca i ćerke.

U saopštenju policije Medisona stoji: „Hoze Duenas-Kinonjez je identifikovan kao osumnjičeni u ovom slučaju. On i njegova ćerka napustili su zemlju više od 24 sata pre nego što je kontaktirana policija u vezi sa ubistvom“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se istraga nastavlja, jedan od žrtvinih sinova je pokrenuo GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstava za njenu sahranu i oproštaj.

Porodični cilj je bio 15.000 dolara, a već je prikupljeno 13.000 dolara.

Alfredo, sin Mikaele Huarez Okolt, napisao je: „Moja majka Mikaela, 43 godine, tragično nam je oduzeta tokom vikenda. Bila je vredna žena u svim aspektima i osoba koju su svi voleli. Njena ljubaznost je bila jedinstvena i svi su to osetili. Ona je žena na koju sam se ugledao, preuzela je uloge i majke i oca i nije mogla bolje da uradi posao. Samo bih voleo da je još uvek tu da se odužim za sve što je učinila za nas kao majka i najbolja prijateljica. Obraćam se zajednici za pomoć. Nadamo se da ćemo joj prirediti lepu sahranu i oproštaj“.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar