Foto: gofundme.com

Medeni mesec jednog para iz Ohaja na Karibima završio se tragedijom kada je muž poginuo u čudnoj nesreći na skijanju na vodi samo tri dana nakon što su se venčali.

Nejt i Marijana Kulman, iz Steubenvilea, venčali su se 28. oktobra i otputovali u Svetu Luciju, gde je Nejt umro tri dana kasnije, navodi se na stranici GoFundMe.

„Nejt je bio divan muž, prijatelj, sin i brat u Hristu“, pisalo je na stranici.

Više detalja o nesreći nije saopšteno.

Novopečeni mladoženja bio je student Franjevačkog univerziteta u Steubenvileu, izvestila je VFLA.

„Bio je u stanju da ostvari vezu sa svakom osobom koju je sreo, a oni koji su imali blagoslov da ga upoznaju mogli bi da ispričaju spisak priča koje detaljno opisuju kakva je bila zabavna, ljubazna i avanturistička duša. Nejt je tragično izgubio život tri dana nakon venčanja“, navodi se na stranici GoFundMe.

„Rečima se ne može opisati slom srca zbog njegove priče i njegove porodice. Molimo za pomoć da pomognemo oko troškova sahrane i putovanja porodice“, dodaje se.

Druga GoFundMe stranica kaže: „Donacije će pomoći da se pokriju troškovi avionskih karata u poslednjem trenutku za Svetu Luciju i nazad kući, trenutno izdavanje pasoša, prevoz, smeštaj, obroci, sahrane, Marijanine potrebe i sve ostalo što se pojavi“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Molite se i za porodice, za njihovu snagu i da Božje prisustvo ispuni njihova srca“, navodi se u akciji prikupljanja sredstava.

Dva računa su prikupila više od 100.000 dolara zajedno do utorka ujutro.

Nejtova majka, Heder Kulman, napisala je na Fejsbuku prošle nedelje da je letela za Svetu Luciju nakon što je njen sin bio „u naručju Isusa“.

„Nejtova smrt nas je sve iznenadila i jednostavno nam je oduzela dah“, napisala je ona. „Božjom milošću, dobro smo. Tako je teško i bolno, ali hodamo korak po korak“.

Nije odmah bilo jasno šta se dogodilo u trenucima pre njegove smrti.

Heder je napisala da je njena vera pomagala njoj i njenoj porodici da prebrode bol.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar