Foto: gofundme.com

Navodno je majku dvoje dece u Ohaju oteo i ubio prijatelj njenog nedavno preminulog muža - samo nekoliko dana nakon što je počela da pušta osumnjičenog da ostaje u njenom podrumu, navodi policija.

Kejtlin Linč (36) pronađena je mrtva na prednjem sedištu svog vozila u Tenesiju 19. avgusta posle duge policijske potere dan nakon što je navodno kidnapovana pod pretnjom pištolja ispred svoje kuće u predgrađu Sinsinatija.

Lens Miler (32) je uhapšen za volanom sa telom pored sebe i optužen je za ubistvo, otmicu, bekstvo i zlostavljanje leša.

Miler, iz Teksasa, bio je prijatelj Linčinog muža, koji je umro u proleće zbog neutvrđene bolesti – i bio je sa njom nakon što je stigao u tu oblast samo šest dana ranije.

Foto: CINCINNATI POLICE DEPARTMENT

„Bio je u teškoj situaciji i ona mu je ponudila da ostane u njenom podrumu“, rekao je poslodavac ubijene žene, Džejms Hartke za Enkvajer.

„Bila je voljna da pomogne svima“, rekao je on za mrtvu ženu, koja je nedavno počela da radi kao njegov asistent u advokatskoj kancelariji.

Nije odmah bilo jasno kako je Miler poznavao Linčinog muža. Međutim, on se pridružio Linč i njenim kolegama na piću posle posla 18. avgusta, rekao je Hartke – na dan kada je Linč navodno kidnapovana.

Pričalo se da Miler gaji romantična osećanja prema nesrećnoj ženi, ali da ona nije bila zainteresovana, rekao je poslodavac.

Žena je razgovarala sa prijateljicom ispred svoje kuće kasnije te noći kada je veza prekinuta nakon što je očigledno upucana, rekao je Hartke da mu je rečeno.

Saradnica Šeri Rikman rekla je listu da su Linčine ćerke – od 7 i 8 godina – bile njen svet.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bila je dvina. Bila je zaista hrabra devojka”, rekla je ona, dodajući da je Linč imala iskustvo u sprovođenju zakona.

GoFundMe kampanja je od ponedeljka ujutro prikupila više od 70.000 dolara za Linčinu sahranu i njene ćerke.

„U potpunoj smo neverici da se ovo dogodilo našoj Kejtlin“, navodi se u saopštenju njene porodice.

Miler se nalazi u zatvoru u Tenesiju i čeka ekstradiciju u Ohajo.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar