Foto: Woodbury County Jail

Baku iz Ajove udarile su njena rođena ćerka i unuka pre nego što su je izbole u glavu, grudi i lice mesarskim nožem tokom smrtonosnog napada u četvrtak, prema sudskim dokumentima.

Džesika Bino (32) i 59-godišnja Anđela Bino navodno su izvele bezdušni napad na Suzet Očibon u četvrtak uveče nakon žestoke svađe u stanu žrtve u Sijuks Sitiju, saopštila je policija.

Džesika Bino se svađala sa Očibon u dnevnoj sobi kada je Anđela Bino ušla i takođe se suočila sa žrtvom, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Sijuks siti žurnal.

Verbalna svađa je postala fizička kada su obe žene počele da tuku stariju ženu pesnicama, navodi se u sudskim dokumentima.

Anđela Bino je navodno rekla policiji da je tada zgrabila stakleni svećnjak i šest puta udarila žrtvu u lice i udarila je čekićem u lice i ruke.

PROČITAJTE JOŠ:

U međuvremenu, Džesika Bino je navodno zgrabila mesarski nož iz kuhinje i „više puta ubola žrtvu u glavu, grudi i lice“, navodi se u dokumentima koje su objavile novine.

Svedok je video majku i ćerku kako vuku ostatke svoje rođake u automobil gde su pokušale da je bace u gepek blizu ponoći, navodi se.

Policija grada Sijuksa je tada reagovala na parkingu gde je Očibon proglašena mrtvom. Policija je kasnije uhapsila dve žene u stanu.

Obe se suočavaju sa optužbama za ubistvo prvog stepena i navodno su u zatvoru uz kauciju od 500.000 dolara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar