Foto: Reuters/EPA/Profimedia/Shuttersrock

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl neće se pridružiti ostalim članovima kraljevske porodice na državnom prijemu u Bakingemskoj palati uoči sutrašnje sahrane kraljice Elizabete. Prema navodima britanske štampe, o ovoj odluci nisu obavešteni zvaničnim putem, već su saznali iz medija.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su se prošle nedelje pridružili kraljevskoj porodici u odavanju počasti kraljici Elizabeti II, dobili su pozivnicu za događaj koji će se održati večeras.

Međutim, poziv je povučen, a portparol kralja Čarlsa III potvrdio je za Page Six da je prijem „samo za senior članove kraljevske porodice“.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kako su Megan i Hari napustili okrilje porodice i žive u Sjedinjenim Američkim Državama, neće se naći na listi zvanica za ovaj prijem. Međutim, prema pisanju britanskih medija, oni su upravo iz novinskih naslova saznali da više nisu dobrodošli na prijem u Bakingemsku palatu.

„Hari i Megan su dobili pozivnicu, ali niko im nije rekao da nisu pozvani“, otkrio je jedan izvor, dok je drugi to i potvrdio: „Rečeno je da su saznali da nisu pozvani tek čitajući novinske tekstove“.

Domaćini prijema su kralj Čarls i kraljica supruga Kamila, a ovom prilikom pozdraviće šefove država i goste iz inostranstva koji su stigli u London na sahranu kraljice Elizabete.

BONUS VIDEO Zaostavština Elizabete II kao kraljice i šefa države

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar