Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Kad je slovenačka državljanka A.A. (36) odlučila da pobegne nakon što ju je policija uhvatila u saobraćajnom prekršaju, tačnije više njih, malo je reći da se činilo da situacija izmiče kontroli.

Ova žena već ima jedan ozbiljan saobraćajni prekršaj iza sebe, kada se sukobila sa policijom kod tržnog centra Kaufland u Poreču u julu 2020. godine.

Ona je bila odlučna da pobegne, a potom je pružala otpor, kada je ležeći na podu jednog policajca udarila nogom u glavu i u dva navrata ga je pokušala da ga ugrize za nogu, dok je drugog policajca ogrebla po nadlaktici i ugrizla za koleno desne noge, prenosi Jutarnji list.

PROČITAJTE JOŠ:

Za kraj ih je grlato počastila psovkom i pretnjom: „Je*baću majku onome ko me vezao. Osvetiću se policiji! Ubiću vas i sve vaše. Smeće policijsko, vi ste stoka!“.

Krivično je prijavljena za primenu sile prema službenoj osobi te je ovih dana na sudu u Poreču osuđena uslovno na godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom, a mora da podmiri i 414 evra troškova suda i veštačenja. S obzirom da su se obe strane odrekle prava na žalbu, sudska presuda je odmah postala i pravosnažna.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar