Majami policija Foto:Brian Prahl/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji prikazuje trenutak kada je goli muškarac napao posetioce teretane u Majamiju nakon što je pokušao da upotrebi opremu za vežbanje, a zatim divljao ulicom.

Neidentifikovani napadač upao je u UFC teretanu u centru grada u utorak oko 21 sat. Na snimku se vidi kako pokušava da koristi mašine pre nego što se skine i počne da se svađa sa drugim članovima teretane.

Osoblje ga je izvuklo iz prostorija, a onda je nastavio napade na ljude i na putu. Na snimku se čak vidi kako maltretira čoveka u invalidskim kolicima pre nego što ga drugi građanin udari torbom preko potiljka.

Stigli su policajci i na snimku se vidi kako ga više puta udaraju usred brzog saobraćaja u severoistočnoj 36. ulici.

Član osoblja u teretani rekao je za Dejli mejl da „nema pojma“ zašto je goli muškarac krenuo u napad.

„Ne znaju ni policajci, ali on je definitivno bio na nečemu“, rekao je čovek koji je tražio da ostane neimenovan.

Policija je saopštila da je reagovala na „poziv za kriznu intervenciju“, ukazujući da je muškarac imao mentalnu epizodu.

Video pokazuje da je napadač pokušavao da uđe u svoj automobil kada su se pojavili policajci.

„Konačno se pojavljuju policajci i on pokušava da uđe u svoj auto“, piše u natpisu. „Onda je poleteo sa tejzerom… Konačno ga je uhvatio nakon veoma spore potere“.

Na snimku se vidi kako goli muškarac juri između saobraćaja dok se čini da mu je žica tejzera još uvek pričvršćena za leđa.

Na kraju mu policija stavlja lisice i odvela ga je na procenu mentalnog zdravlja.

PROČITAJTE JOŠ:

U izveštaju Policijske uprave Majamija piše: „U 21.20 je stigao poziv golog muškarca koji je pokušavao da napadne ljude na ulici. Osumnjičeni je napao više osoba. Udarili smo ga nekoliko puta“.

Zakon o mentalnom zdravlju Floride, koji se obično naziva Bejkerov zakon, fokusira se na krizne usluge za osobe sa mentalnim bolestima, slično kao što je hitna služba za pojedince koji traže hitnu medicinsku pomoć.

Omogućava policajcima da odvedu osumnjičenog u prihvatnu ustanovu na prinudno ispitivanje. Nakon obavljenog ispitivanja, protiv pojedinca može biti podignuta optužnica ili ne.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar