Foto: Privatna arhiva

Devojka, koja je ubijena kada je na Badnje veče upucana u glavu u seoskom pabu u blizini Liverpula, imenovana je kao 26-godišnja El Edvards.

El je uživala uoči Božića sa svojom sestrom i prijateljima kada je upucana u glavu u u seoskom pabu grofovije regiona Merzisajd, u blizini Liverpula, 24. decembra nešto posle 23.50.

Ne veruje se da je ona bila meta pucnjave, u kojoj su povređene i četiri osobe, od kojih je jedna u kritičnom stanju. Policija i dalje traga za napadačem.

Kolege ubijene El Edvards, koje su sa njom radile u kozmetičkom salonu Nova Studio, rekle su da su „apsolutno ostali bez reči“ nakon njene smrti.

„Nebo je dobilo najlepšeg anđela. Svi smo slomljenog srca, mislimo na celu tvoju porodicu trenutno, El“, napisali su oni na Instagramu.

Porodica i prijatelji položili su cveće na mesto pucnjave na dan posle Božića, predvođeni ocem El Edvards, Timom Edvardsom.

Njena porodica je zbog njene smrti „razorena“ i „neutešna“, navela je policija u apelu javnosti za informacije o napadaču i njegovom tamnom vozilu.

„Njena porodica je obaveštena, a danas, kada bi trebalo da bude dan kada se slavi, oni se suočavaju sa ovim tragičnim gubitkom“, rekla je nadzornica Su Kumbs na konferenciji za novinare na Božić i dodala da policajci veruju da je napadač pucao prema prednjem ulazu u pab.

„Znamo da je nekoliko minuta kasnije, vozilo tamne boje, verovatno „mercedes“ A-klase, viđeno kako napušta parking paba, tako da smo posebno zainteresovani da razgovaramo sa tim muškarcem i svima koji znaju bilo šta o tom vozilu“, rekla je ona.

Muškarac (28), koji je takođe povređen u incidentu, i dalje je u kritičnom stanju u bolnici nakon pucnjave.

Muškarac star 22 godine zadobio je povrede noge, 24-godišnjak je zadobio povredu šake, a 33-godišnjak je zadobio povredu zgloba.

Smatra se da nijedna od ovih povreda nije opasna po život, piše Skaj njuz.

***

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar