Kejt Midlton Foto:Paolo Roversi/Kensington Palace via AP

Nove fotografije napravljene u čast 40. rođendana vojvotkinje od Kembridža - Kejt Midlton, oduševile su svetsku javnost. Skriveni detalji nisu promakli brojni fanovima vojvotkinje, koja je još jednom uspela da oda počast ženama koje su najzaslužnije za popularnost britanske monarhije - kraljici Elizabeti i princezi Dajani.

Dve crno bele i jedna fotografija u boji, na kojima Kejt Midlton pozira u čast jubilarnog rođendana, naći će se u Nacionalnog galeriji portreta u Londonu.

Vojvotkinja je sa oduševljenjem podelila fotografije iz objektiva Paola Roversija, a britanska javnost ih je dočekala sa velikom radošću.

Osim dekadencije i elegancije koja odiše fotografijama, fanovi su primetili i suptilne načine na koje je Kejt odala počast kraljici Elizabeti i pokojnoj princezi Dajani.

Naime, ona je na jednoj fotografiji rekreirala pozu kraljice Elizabete iz davne 1952. godine.

Pored toga, na jedinoj fotografiji u boji, Kejt pozira u crvenoj haljini i dijamanstskim minđušama koje joj je pozajmila upravo Elizabeta, koja će uskoro proslaviti 70 godina na britanskom tronu.

Kejt Midlton Foto:Paolo Roversi/Kensington Palace via AP

Njena crvena haljina marke Aleksandar Mekvin na jedno rame ima veliki, puf rukav i odiše glamurom poput princeze Dajane, majke njenog supruga Vilijama.

POGLEDAJTE JOŠ:

Stilski, treća fotografija meša energiju prethodne dve. Ona ponovo nosi belu Mekvin haljinu i Dajanine biserne minđuše, ali ovog puta fokus je na njenom licu i osmehu.

Kako su preneli britanski mediji, deca vojvotkinje od Kembridža pomogla su u odabiru fotografija, a princ Vilijam je oduševljen što se princeza Dajana pominje kao inspiracija njegove supruge.

Sama kraljica je odobrila fotografije Kejt Midlton, koje će se uskoro naći u Nacionalnoj galeriji portreta.

BONUS VIDEO Veze srpske i britanske kraljevske porodice

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)