Anđela Keli Foto: Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivšu desnu ruku pokojne kraljice Elizabete II, Anđelu Keli, novi kralj Čarls je "odsekao" i izbacio iz njenog doma u blizini zamka Vindzor.

Keli je bila stilistkinja kraljice Elizabete i poverenica više od 20 godina, a sada je prisiljena da se iseli iz svoje kuće u Berkširu, potvrdila je ona, prenosi Dejli mejl.

Ne samo da mora da napusti skromnu vikendicu na imanju Vindzor, već je otkrila i da joj je isključen mobilni telefon za posao.

Njene nedavne objave na Instagramu sugerišu da joj kraljev potez nije drag, te je tako napisala da je „prestara da brine o tome ko je voli, a ko ne“.

Anđela Keli Foto: Mark Stewart/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Imam važnije stvari da uradim! Ako me voliš – volim te! Ako podržavate mene – podržavam vas! Ako me mrziš – nije me briga“, napisala je ona.

Prijatelji kraljičine najbliže pomoćnice, smatraju da je prema njoj loše postupano nakon tako lojalne i predane službe i kažu da je postala još jedna žrtva kraljevih promena.

Keli je hvaljena jer je promenila kraljičin imidž odevnim kombinacijama upadljivih boja i odgovarajućim šeširima, a kako se zdravlje Elizabete pogoršalo, ona je postala više lični asistent.

Na dan sahrane kraljice Elizabete prošle godine, ona je reklla da je to „veoma tužan dan za nju“, kao i da se „oprostila od svog najboljeg prijatelja“.

Mnogi u kraljevskim krugovima očekivali su da će joj biti odobren doživotni smeštaj nakon višedecenijske službe pokojnoj kraljici i nedavno ju je kralj Čarls nagradio posebnim počastima nakon smrti kraljice, ali to se ipak nije desilo.

***

BONUS VIDEO: Incident u Britaniji: Muškarac gađao jajima kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar