Vlasnik Pinka Željko Mitrović pripremio je svoj di-džej set na balkonu, dok reka nezadovoljnih građana ide ka zgradi ove televizije.

Mitrović će, kako se čini, učesnicima protesta „Srbija protiv nasilja“ puštati muziku, nakon što je sinoć izazvao bes javnosti kada je čitava zgrada Pinka prekrivena srpskom zastavom.

Kolona građana uveliko se kreće ka Pinku, a novinari su danas ispred zgrade snimili i osuđivanog kriminalaca i učesnika rijalitija „Zadruga“ Kristijana Golubovića.

Vlasnik Pinka ranije je reagovao na najavu organizatora protesta „Srbija protiv nasilja“ da će se u subotu zaputiti i do zgrade ove televizije.

On je poručio predsedniku SSP Draganu Đilasu, Nebojši Zelenoviću i Aleksandru Jovanoviću Ćuti iz stranke Zajedno, kao i Miroslavu Aleksiću iz Narodne stranke da dođu do njegove kancelarije, dok opozicioni lideri, pak govore da je „neophodno izraziti nezadovoljstvo ispred zgrade ove televizije“.

„Mislim da svaki potez Željka Mitrovića je novi poziv na protest. Svi znamo kakve nam je poruke upućivao sve ovo vreme. On je simbol nasilja u Srbiji, a Pink je medijsko oružje u službi nasilnika sa kojim se moramo obračunati“, rekao je Nebojša Zelenović, koopredsednik stranke „Zajedno“.

***

BONUS VIDEO: Kristijan Golubović ispred Pinka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar