Irena Vujović Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ukazala je danas da je njena izjava o saradnji ministarke životne sredine Irene Vujović sa advokatom Vojislavom Nedićem i Tatjanom Vukić u okviru investicionog fonda "Visa Rica" posle objave na sajtu NIN vrlo brzo uklonjena sa portala te medijske kuće.

„Zašto je uklonjena objava o sumnjivim akcijama ministarke Vujović sa advokatom Veljka Belivuka i omiljenom direktorkom bratije Vučić Tanjom Vukić? Juče, 26. oktobra, NIN je bio prvi medij koji je u 14:10 objavio moju izjavu pod naslovom „Zahvaljujući ministarki Vujović razotkrivena sumnjiva organizovana grupa SNS za malverzacije“ u rubrici Politika, ali je ubrzo uklonjen i više ne postoji na internet sajtu NIN-a“, navodi Marinika Tepić u saopštenju.

Tepić pita zašto se nijedna druga tema kao ova nije pokazala toliko škakljivom za vlast da bi je NIN, nekon čudnom rukom intervencije, brzinski obrisao.

„U objavi sam razotkrila povezanost ministarke Irene Vujović, sa novoosnovanim investicionim fondom „Vista Rica“ kontroverznog advokata Vojislava Nedića, ali i sa Tatjanom Vukić – glavnom osobom u tom fondu egzotičnog naziva“, podsetila je Tepićeva.

Razotkrivanje ovih SNS „pozadinaca“ Tatjane Vukić i Vojislava Nedića je za vlast očito opasnija nego i sama ministarka Vujović, ocenjuje potpredsednica SSP.

Podseća da je advokat Vojislav Nedić inače otac generalnog sekretara Vlade Srbije „i vođe SNS batinaša Novaka Nedića“, čija je kancelarija, kako kaže, „branila Veljka Belivuka za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića, poznatijeg kao slučaj „ubistvo na šinama“, a zbog kog se vodi postupak i protiv Dijane Hrkalović za trgovinu uticajem u korist Veljka Belivuka“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare