Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u kasarnu u Loznici, gde će boraviti narednih šest dana i, kako kaže, razgovarati s narodom. On je na svojoj Instagram stranici, objavio video svog privremenog smeštaja

„Narednih nekoliko dana provešću u Podrinju. Smeštaj mi je izuzetan, ali nas čeka mnogo važnih zadataka i stvari koje moramo da uradimo za naš narod u ovom delu Srbije“, napisao je Vučić na stranici budućnostsrbije.av.

Podsetimo, Vučić je najavio da će narednih nekoliko dana razgovarati s građanima u ovom kraju. Glavni povod je otaranje rudnika litijuma i smirivanje aktuelnih tenzija.

„Ovde ću da provedem narednih šest, sedam dana. Lepo smo ovo uredili. Ovo je spavaća soba komandanta i zamenika komandanta, ovde je mokri čvor. Mnogo je lepo uređeno. Tuš kabina, mali ali čist toalet. Sve ima, super. Ima i mini kancelarija, a velike sastanke ćemo morati na drugom mestu da održavamo. Krevet, televizor, to su doneli iz moje kancelarije, mali frižider, plakar…“, nabrajao je Vučić, a onda otvorio i orman.

„Spremne košulje, moraće da se prepeglaju. Biće zanimljivo u Loznici i Podrinju narednih dana, očekujem da mnogo toga uradimo za ljude. Meni će da bude divno, prelepo, a nadam se da će ljudi posle svega onoga što uradimo za njih biti zadovoljni“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare