Miloš Vučević Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević kazao je danas da su članovi te partije očekivali bolji rezultat na lokalnim izborima u Nišu, ali da je njihova lista „svakako dobila najveći broj glasova“ i da neće žuriti s formiranjem vlasti u tom gradu.

Vučević je gostujući na televiziji Hepi kazao da su na listi okupljenoj oko SNS u Nišu bili novi ljudi zato što su tom gradu potrebne promene.

„Mi smo krenuli da dajemo šansu novim ljudima u Nišu. Potpuno novog čoveka kandidovali smo za gradonačelnika. On (prvi na listi Dragoslav Pavlović) je doneo novu energiju (…) Nema nikakvog antagonizma prema Nišu. Posebnu pažnju smo posvetili tom gradu, ali je na nama da bolje iskomuniciramo sa građanima“, kazao je predsednik SNS i dodao da se ta partija ne odriče nikoga ko je bi sa njima.

Niška Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je rezultate izbora za odbornike Skupštine grada, prema kojima je najviše glasova i odborničkih mesta osvojila lista „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ 44,31 odsto glasova i 30 mandata od 61 u gradskom parlamentu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare