Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Skup koalicije "Srbija protiv nasilja", održan na Trgu republike, kom je prisustvovalo nekoliko hiljada građana, protekao je mirno. Jedini, "manji incident", viđen je kad je grupa maskiranih muškaraca, skrivenih iza kapuljača, pokušao da isprovocira okupljene sa jednim transparentnom.

Na pomenutom transparentu, koji je vizuelno podseća na šetalicu koju su iz nedelje u nedelju nosili građani na protestima uz poruku „Srbija protiv nasilja“, pisalo je: „Svi smo mi Miketić“.

Grupa muškaraca koja je držala pomenuti transparent, ističu organizatori za Nova.rs, odbijala je da razgovara sa okupljenim građanima, a lica su skrivali iza kapuljača.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ubrzo su napustili skup. Jasno je da je reč o provokaciji, ali mi nismo naseli“, navode za Nova.rs organizatori.

Da su organizatori mitinga na dobrom tragu govori i to što su ubrzo, pošto je pomenuta grupa napustila skup, njihove fotografije osvanule na društvenim mrežama režimskog „analitičara“ i „marketinškog stručnjaka“ Nebojše Krstića, kao i poslanika SNS, Vladimira Đukanovića…

Nakon skupa na Trgu republike, okupljeni građani krenuli su u šetnju ka Republičkoj izbornoj komisiji, a sve informacije o mitingu „Srbija protiv nasilja“ pratite uživo na našem blogu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar