Marinika Tepić, emisija Među nama, Medju nama Nova S
Marinika Tepić Foto: Nova S

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da kompanija "Media 026" koja je 2019. kupila "Večernje novosti", sada kupuje i "Politiku". Ta kompanija je u vlasništvu braće Rajić iz sela Vučak kod Smedereva, za koju Tepić tvrdi da su samo paravan za kupovinu medija za Aleksandra Vučića.

„Stalno pričamo o tome kako Aleksandar Vučić upravlja tabloidima i medijima sa nacionalnim frekvencijama. Poslednje saznanje do kog sam došla je da će i ‘Politiku’ da kupi Vučićeva klika, i to nećete verovati ko – braća Rajić“, rekla je Tepić u emisiji „Među nama“ na TV Nova S.

Kako prenosi N1, potpredsednica SSP podsetila je da su braća Rajić iz sela Vučak kod Smedereva, držala prodavnice „Coka“, a da im je Igor Isailović, kako je navela, „poslovni partner Ane Brnabić sa kojom je imao firmu i poslovni partner i advokat Siniše Malog“, pomogao da osnuju firmu „Media 026“.

„I da sa tom svojom firmom, vlasnici prodavnica ‘Coka’ kupe prvo ‘Novosti’, a sada ta ista braća Rajić sa iskustvom u prodavnicama ‘Coka’, kupuju i ‘Politiku'“, istakla je Tepić.

Podsetila je da kupovina „Politike“ sa sobom donosi i sve magazine, štampariju i veliki uticaj.

„Tako da u stvari braća Rajić iz sela Vučak, su po meni samo paravan za kupovinu i ‘Politike’, posle ‘Novosti’, za Aleksandra Vučića, a uz pomoć Siniše Malog koji stoji iza celog ovog projekta“, rekla je Tepić.

BONUS VIDEO Marinika Tepić: Direktor Telekoma dao milione evra Acu Đukanoviću i Bebi Popoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare