Na društvenim mrežama pojavio se snimak poruke iza koje navodno stoji predsednica opštine Kovin Sanja Petrović, a kojom se daje nalog direktorima iz SNS da pošalju ljude ispred kuće poljoprivrednika Jovana Jovanova u Bavaništu.

„Svi direktori osim Bobića, Janjeta i Milana, da pošalju pod hitno još vozila u Bavanište. Kontakt je Šljiva. Da li ćete iz svojih ustanova ili komšiluka potpuno je svejedno. Javite na grupu koga šaljete i koliko vozla“, piše u poruci, čiji prit skrin kruži društvenim mrežama.

Ova poruka navodno je objavljena u grupi lokalnih naprednjaka iz Kovina.

Redakcija portala Nova.rs pokušala je da dobije objašnjenje od same predsednice opštine Kovin, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, u Bavaništu se dogodio nezapamćeni skandal kad su funkcioneri SNS kolima blokirali prilaz kući Jovanu Jovanovu, jednom od organizatora protesta poljoprivrednika.

Jovan Jovanov Foto: N1

On sam je otkrio o kojim se naprednjacima radi.

“To su tri čoveka koji su predvodnici. Jedan od njih je eminenti doktor Srđan Nenek koji je u Hitnoj pomoći u Domu zdravlja u Kovinu. On je predvodnik i vođa. Drugi je Dragan Šljivovački koji je predsednik Mesnog odbora SNS. On je ovde najglasniji, on ovde vedri i oblači. I još jedan, to je Žikica Krstić koji je takođe u Mesnom odboru SNS. Tu je i predsednica Mesne zajednice Slađana Čimburović. Svi su došli i nalaze se na 25 metara od moje kuće. Bez ikakvih problema, bez ikakvog blama i stida”, rekao je Jovanov za televiziju Nova S.

Nakon toga su poljoprivrednici iz ovog mesta pohrlili u pomoć svom komšiji i traktorima blokirali naprednjačke automobile, a pomenuti članovi SNS sutradan su morali da upute izvinjenje Jovanovu.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar