Aleksandar Vučić Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje formiranje Narodnog pokreta za državu, a prva stanica je Vranje gde će sutra biti održan veliki miting u Sportskoj hali. U toku su poslednje pripreme za taj skup, a u dvorani gde će biti održan, postavljen je i veliki transparent sa sloganom novog pokreta: "Srbija sanja i snove ostvaruje".

Početak mitinga zakazan je za 11 sati, kada će se okupljenima obratiti predsednik Vučić.

On će, kako je najavljeno, obići i Bujanovac, Trgovište, Bosilegrad i Vlasinsko jezero. Vučić će tom prilikom obići i radove na projektima koji se realizuju u tim mestima.

Uoči dolaska predsednika na jug Srbije, u Vranju su boravili visoki funkcioneri SNS-a Darko Glišić i Dragan Stevanović, koji su razgovarali sa predstavnicima svih odbora o organizaciji mitinga podrške.

Kako saznaje Jugpress, na tim sastancima je dogovorena kvota koliko treba obezbediti građana da prisustvuju mitingu podrške u Vranju, a reč je o 10.000 ljudi.

Svi oni, s obzirom na kapacitet ne mogu da budu smešteni u Sportsku halu, ali će najverovatnije po „oprobanom receptu“ SNS mnogi biti ispred objekta, kako bi bila dočarana „ogromna podrška Vučiću“, ukazuje Jugpress, koji navodi i da im čitaoci javljaju i da se već pravi spisak ljudi po fabrikama, javnim preduzećima i mnogim ustanovama, koji će prisustvovati tom događaju.

BONUS VIDEO: Narodni pokret – za očuvanje države Srbije ili predsednika Vučića?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar