Potpredsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Sandra Božić, optužila je danas poslanice opozicije da previše prolaze pored poslanika SNS-a i upitala da li se one to nude.

„Vidim da se pojedine poslanice opozicije, ovaj, vrlo rado prolaze kroz redove Srpske napredne stranke. Ne znam da li se preporučuju i da li bi da sede u tim redovima ili vrlo često vole da samo prođu tuda“, upitala je Božić.

Podsetimo, ovo nije bio jedini ispad poslanika SNS ove vrste danas, jer su devet opozicionih poslaničkih grupa zatražile od Skupštine Srbije da se poslaniku SNS Daliboru Šćekiću oduzme imunitet i mandat narodnog poslanika zbog seksističkih aluzija, koje je upućivao poslanici Demokratske stranke Tatjani Manojlović dok je kritikovala rebalans budžeta.

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić tvrdi da je vratio snimak sednice i da nije video ništa od onoga što poslanici DS i Narodne stranke tvrde, da je poslanik SNS Dalibor Šćekić neprimerenim gestovima uvredio poslanicu DS Tatjanu Manojlović.

„Vratio sam snimak i ništa slično nisam video. Dok je ona govorila, vi ste sedeli mirno pored nje i nijednim gestom niste pokazali da se nešto slično dešava“, rekao je Orlić obraćajući se poslaniku DS Miodargu Gavriloviću.

***

BONUS VIDEO: Pršte uvrede u Skupštini, a jedan poslanik je šampion prostakluka