Foto: FoNet/Ana Paunković

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je zadovoljan onim što je uradio za šest meseci mandata, ali da ima mnogo stvari koje tek treba da zažive u 2023. godini i najavio da će Beograđani ove godine direktno osetiti benefite koje je Grad obezbedio za njih, saopšteno je iz Šapićevog kabineta.

Šapić je u intervjuu za portal Pink rekao da će Beograd obezbediti besplatne udžbenike za đake osnovnih i srednjih škola, besplatne vrtiće, usluge socijalne zaštite, da će biti postavljen 101 objekat Službe komunalnog reda, da će biti implementirana „Beogradska kartica“ i da će u red biti uveden red u čitavo beogradsko priobalje.

PROČITAJTE JOŠ

Naveo je da će biti nastavljena rekonstrukcija ulica i najavio da će najveći broj ulica biti rekonstruisan sledećeg leta, s tim da će se voditi računa o tome kada su najveće gužve u saobraćaju i praznici.

Dodao je da će ove godine biti raspisan konkurs za prijem još oko 500 novih beogradskih ličnih pratilaca, koji već obilaze i obilaziće škole, vrtiće i koji će pomagati građanima, „ulivati imdodatnu sigurnost i biti prijatelji Beograđana“.

BONUS VIDEO Šapića smo uhvatili u najopasnijoj laži od kad je gradonačelnik: Ovo su dokazi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare