Sanda Rašković Ivić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić ocenila je da Srpska napredna stranka (SNS) "očigledno nije toliko divna i da se tamo nakupilo svakakvih ljudi", čim predsednik te stranke i Srbije Aleksandar Vučić najavljuje osnivanje Narodnog pokreta za Srbiju.

„Vučić s ovim pokušava da dobije glasove time što će pokazati ‘carevo novo odelo’ i da on bude taj koji je istovremeno i car i onaj ko tka to novo ruho koje je zapravo staro“, rekla je Rašković Ivić za današnji list Nova.

PROČITAJTE JOŠ

Komentarišući Vučićevu najavu da će raspisati referendum o proveri njegovog legitimiteta, ukoliko takav zahtev potpiše 85 opozicionih poslanika u Skupštini Srbije, Rašković Ivić ocenjuje da je to „posledica smanjenja njegovog manevarskog prostora“, ali i navodi da nije sigurna da li je to autentična reakcija ili je dobio instrukcije od svojih „meštara“.

„Po nervozi koju ispoljava, mislim da je to autentično i da ovo može biti njegov poslednji ples. Sa ovim pokretom, on zapravo postaje opozicija samom sebi“, navela je potpredsednica Narodne stranke.

BONUS VIDEO Vučić u epizodi „da se ubijem, ne spavam noću“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare