Pre početka mitinga Srpske napredne stranke u Štark areni u Beogradu, ekipa portala Nova.rs razgovarala je sa okupljenim građanima. Kažu, život u Srbiji "tankosava", ali hvala predsedniku Aleksandru Vučiću.

Izborna konvencija Srpske napredne stranke održana je danas u Štark areni u Beogradu. Tradicionalno, SNS svoje simpatizere na miting u Beograd doveo je velikim brojem autobusa. Građani sa kojima smo razgovarali pre početkar rekli su da su došli organizovano.

„Preko firme, Prima, šta je to čudno“, rekao je jedan od njih.

Foto: Printscreen Nova.rs/Video

I dok su sa štandova koji su bili postavljeni ispred arene deljene čokoladice, pamfleti i kalendari, mi smo razgovarali sa građanima o tome kako se živi.

Kažu „tankosava“, ali ipak hvala predsedniku Aleksandru Vučiću.

Takođe, građani su poručili da, iako je predsednik SNS Miloš Vučević, „Vučić je taj koji je glavni i njega niko ne može da zameni“.

Aleksandar Vučić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Miting SNS u Beogradu počeo je u 17 sati a završen je u 18 i 30 časova. Veliki broj autobusa kojim su simpatizeri došli na miting zaposeo je delove Novog Beograda. Okupljenima se na mitingu, pored jednog bivšeg predsednika stranke, Aleksandra Vučića, obratio i drugi – Tomislav Nikolić.

Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

„Došao sam da vas pohvalim za uspehe koje ste postigli predvođeni (Aleksandrom) Vučićem, koga volim kao da je iz moje kuće. Samo ga i dalje slušajte, ne dozvolite da vas pokolebaju vaši i njegovi neprijatelji, ne sumnjajte u njega, zna više od drugih i radi više od njih, budite jedna porodica i poštujte svoj narod“, rekao je Nikolić okupljenim naprednjacima u Areni.

***

BONUS VIDEO: