Savo Manojlović i Danilo Babić Foto: Lilit Andrić

Pokret Kreni-promeni saopštio je da izlazi na predstojaće novosadske izbore i predstavio svog kandidata za gradonačelnika Novog Sada, lokalnog advokata Danila Babića.

Njega je na današnjoj konferenciji za medije u Novom Sadu predstavio direktor kampanja pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović.

„Krećemo-Menjamo! I ja sam Novi Sad! U dogovoru sa našom centralom odlučili smo da i na izborima u Novom Sadu nastupimo samostalno, jer su sve naše analize pokazale da najveći doprinos u rušenju aktuelnog režima možemo dati samostalnim izlaskom na izbore“, poručio je Babić.

Direktor kampanja pokreta Kreni-promeni i kandidat za gradonačelnika Beograda poručio je da nema srećnog Beograda bez srećnog Novog Sada, i najavio da će pokret Kreni-promeni sarađivati sa svim opozicionim strankama:

Savo Manojlović i Danilo Babić Foto: Lilit Andrić

„Samo što ja mislim da nakon izbora u Novom Sadu to neće biti više opozicione stranke, nego da će sve te stranke zajedno činiti vlast“, poručio je Manojlović.

Ko je Danilo Babić?

Danilo Babić, rođen 20.5.1991. u Sremskoj Mitrovici. Diplomirao na Pravnom fakultetu u Novom Sadu (2010-2014) s prosečnom ocenom 9,51. Završio master studije na istom fakultetu. Dobitnik Stipendije za mlade talente, stipendije za darovite studente Univerziteta u Novom Sadu.

Savo Manojlović Foto: Lilit Andrić

Položio pravosudni ispit, radio 6 i po godina kao sudijski saradnik u Apelacionom sudu u Novom Sadu. Aktivni advokat upisan u imenik Advokatske komore Vojvodine. Govori engleski jezik. Oženjen, otac dvoje dece.

***

BONUS VIDEO –  SNS koaliciona lista: Od levičara do radikala i zavetnika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare