Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Željko Vagić, predsednik SSP-a Grocka, povređen je sinoć od strane policije u demonstracijama koje su se odvijale ispred Skupštine grada Beograda.

„Policija je krenula na demonstrante, ja sam oboren i više pripadnika policije me tuklo. Sad sam u vozilu Hitne pomoći, voze me ka Urgentnom pošto mi je zbog primene sile polomljena noga“, izjavio je Željko Vagić za Žig info.

Podsetimo, protest opozicije okupljene oko koalicije „Srbija protiv nasilja“ održavao se ispred gradske skupštine u Beogradu. Građani su razbijali stakla na vratima Skupštine grada, dok ih je policija prskala biber sprejem.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagujući na proteste ispred Skupštine grada Beograda i RIK-a, rekao je da „nikakva revolucija nije u toku u Beogradu“.

Univerzitetska profesorka Biljana Stojković izjavila je za N1 da su četiri studenta uhapšena kod ambasade Češke, da su uvedeni u civilni automobil i da su ih priveli maskirani i naoružani ljudi, i tvrdi da lupanje Skupštine grada sada nastavljaju ubačeni elementi. Policija je nakon više sati primenom sile razbila demonstracije.

Opširnije o jučerašnjim događajima u Beogradu pročitajte u našem blogu. 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare