Vojislav Mihailović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pozvao je opozicione stranke da 2. juna ogranizuju "izbore" na trgovima i ulicama Beograda ako vlast želi izbore bez opozicije što je vlast, kako je navela stranka, jasno demonstrirala na jučerašnjem sastanku o izbornim uslovima.

„Na trgove i ulice treba da se slije more ljudi kao prošle godine i da se glasanje građana koji su za slobodne i fer izbore održi na miran i demokratski način, javnim izjašnjavanjem“, rekao je predsednik POKS Vojislav Mihailović.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je navedeno, sve opozicione stranke treba da pokažu mudrost i zrelost da ne pristanu na izbore koji su nastavak dokazane i dokumentovane izborne krađe iz decembra meseca, koju je potvrdio i parlament Evropske unije.

„Кo od opozicionih stranaka danas počne sa izbornim radnjama za beogradske izbore, sam sebe svrstava na stranu SNS i njenog opstanka na vlasti i daljeg devastirana Beograda i čitave Srbije. Ubeđen sam da će to Beograđani upamtiti i kazniti na prvim sledećim izborima koji će se ubrzo desiti, jer vlast koja bi bila izabrana posle ovakvih izbora ne bi imala nikakav legitimitet“, dodao je Mihailović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare