Nevreme Potop Kiša Beograd Oluja
Nevreme u Beogradu Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kiša koja je paralisala Beograd po ko zna koji put jasan je pokazatelj da sadašnja gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Šapićem nije sposobna da upravlja glavnim gradom, rekao je danas potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović.

„Najnovije kiše u Beogradu još jednom su ogolile gradsku vlast i gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića. Svaka jača padavina u potpunosti parališe funkcionisanje u Beogradu što za posledicu ima veliku materijalnu štetu građanima. Smatramo da je to isključiva posledica nenamenskog trošenja budžetskih sredstava i neplanska izgradnja koja prevazilazi postojeće kapacitete kanalizacione mreže”, kazao je on.

Miloš Pavlović sednica Skupštine grada Beograda Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Pavlović ističe da NPS smatra da gradonačelnik Beograda mora da odgovori javnosti i Beograđanima gde odlazi njihov novac koji je u budžetu namenjen za kišnu kanalizaciju i zašto je ista zapušena ako su u budžetu grada izdvojena sredstva za tu namenu.

„Zar je moguće da svaka jača kiša i pljusak u potpunosti parališu Beograd i funkcionisanje u našem glavnom gradu? Zar je moguće da gradonačelnik Beograda zahvaljuje Bogu što nema žrtava u 21 veku kao posledica kišnih padavina? Zar je moguće da posle svakog pljuska građani Beograda trpe materijalnu štetu koju moraju da nadoknade sami?”, zapitao je Pavlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare