Nikola Jovanović i Aleksandar Šapić Foto: Antonio Ahel/M.A./ATAImages

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić optužio je danas na konferenciji za medije direktora Centra za lokalnu samoupravu Nikolu Jovanović da je plaćenik ministra Gorana Vesića. U odgovoru za Nova.rs Jovanović je poručio da će zbog tih optužbi podneti krivičnu prijavu protiv Šapića.

„Imajući u vidu da me i danas na konferenciji za medije napao, vređao i optužio da primam novac za kritiku gradske vlasti i njegovog rada, odlučio sam da podnesem tužbu protiv Aleksandra Šapića i da stanem na put njegovim lažima i štetnom delovanju“, rekao je Jovanović za Nova.rs.

Dodaje da sve što je navodio o Šapićevom štetnom delovanju, od namestenih tendera, prepolovljene naplate karata, uništavanja GSP-a, izmišljenih javnih preduzeća, da je vreme pokazalo da je sve tačno,

PROČITAJTE JOŠ:

„Sve sam spreman da iznesem i dokažem u suočavaju sa njim“, poručuje Jovanović.

Nikola Jovanović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Jovanovič je rekao da će svu nakandau za klevete i uvrede, uplatiti za decu sa Kosova i Metohije.

Podsećamo, Aleksandar Šapić je na današnjoj konferenciji za medije optužio ministra za saobraćaj Gorana Vesića, inače nekadašnjeg gradskog menadžera u Beogradu za razne stvari, između ostalog da plaća Nikolu Jovanović.

Aleksandar Šapić Foto:TANJUG/ BEOINFO/ Miodrag Todorović

„Nemam svoje prijateljice koje se valjaju po jutarnjim programima koje imaju razne šeme i kombinacije, ne plaćam lažne analitičare i bivše političare koje niko neće kao Jovanovića, jer je nuđeno meni pre dve godine da ga plaćam. Nemam BIRN koji pomažem i finansiram da bi vodio moje bitke što unutar stranke i van stranke, nemam veze u opozicionim medijima“, rekao je Šapić.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare